Залізничною колією молдаванин сподівався потрапити в Росію

НАЗАД
19 березня 2013 11:55

 

Молдованина, який намагався незаконно залишити територію України,  затримали прикордонники неподалік залізничного пункта пропуска «Хутір Михайлівський&

 

Молдованина, який намагався незаконно залишити територію України,  затримали прикордонники неподалік залізничного пункта пропуска «Хутір Михайлівський», що в Сумській області.

Невідомого помітили за допомогою камери відеоспостереження. Чоловік йшов пішки по залізничних коліях в напрямку Росії. Затримавши мандрівника, прикордонники встановили, що він є громадянином Молдови, який при собі мав лише внутрішній паспорт. Чоловік пояснив, що оскільки в нього не було необхідних документів для перетину українсько-російського кордону, вирішив уникнути прикордонного оформлення та пішов залізничною колією. Наразі його передали працівникам МВС.

А в аеропорту «Бориспіль» вартові кордону повернули зворотнім рейсом до країни вильоту громадянина Китаю. 40-річний чоловік прибув рейсом із Москви та пред’явив для контролю підроблену посвідку на проживання в Україні.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси