Заява Державної прикордонної служби України щодо відмови у перетинанні державного кордону України Сергію Власенку

НАЗАД
29 сiчня 2013 09:41

В аеропорту «Бориспіль» на виконання рішення Печерського районного суду міста Києва про тимчасове обмеження у праві виїзду з території України було не пропущено через кордон Власенка Се

У зв’язку з появою в засобах масової інформації повідомлень щодо не пропуску через державний кордон України Сергія Власенка прес-служба Державної прикордонної служби України повідомляє.

В аеропорту «Бориспіль» на виконання рішення Печерського районного суду міста Києва від 23.11.2012 про тимчасове обмеження у праві виїзду з території України було не пропущено на виїзд з України Власенка Сергія Володимировича, який оформлявся на рейс «Київ-Брюсель». Органами охорони державного кордону судове рішення про тимчасове обмеження у виїзді з України даного громадянина виконується вже вдруге.

Відповідно до статті 124 Конституції України судові рішення є обов’язковими до виконання на всій території України. Виключень з цього правила залежно від статусу особи щодо якої прийняте таке рішення, Конституція не містить.

Відповідно до частини 2 статті 19 Конституції України органи державної влади, їх посадові особи зобов’язані діяти лише на підставі, в межах повноважень та у спосіб, що передбачені Конституцією та Законами України.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси