Заява Державної прикордонної служби України щодо посилення прикордонного контролю окремих категорій осіб

НАЗАД
22 квiтня 2014 14:40

З метою недопущення потрапляння на територію України радикально налаштованих осіб Державна прикордонна служба України тимчасово суттєво посилила заходи прикордонного контролю у пунктах пропуску.

Останніми днями значно зросла кількість осіб, які слідують у східні області України для подальшої дестабілізації суспільно-політичної обстановки в цих регіонах.

У зв’язку з наявною інформацією щодо можливих провокацій на державному кордоні, з метою недопущення потрапляння на територію України радикально налаштованих осіб Державна прикордонна служба України тимчасово суттєво посилила заходи прикордонного контролю у пунктах пропуску на українсько-російському кордоні та на межі адміністративного кордону з АР Крим.

Рішення на пропуск громадян Росії прийматимуться за результатами контролю другої лінії. В першу чергу увага звертатиметься на повносилих чоловіків, які слідують в Україну одинаками або в складі невеликих груп.

Зазначені обмеження не застосовуватимуться відносно обслуговуючого персоналу транспортних засобів закордонного прямування.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси