Захисники північного кордону отримали новий позашляховик

НАЗАД
14 лютого 2023 08:41

Прикордонники 9 загону імені Січових Стрільців отримали допомогу, яка надасть можливість більш маневрено виконувати бойові завдання та мобільно реагувати на зміни в обстановці.

Новенький автомобіль підвищеної прохідності «Mitsubishi L200» поповнив автопарк одного з підрозділів охорони державного кордону, дислокованого на Житомирщині.

З початку повномасштабного вторгнення російської нечисті в Україну благодійні організації безупинно надають допомогу військовим задля знищення великого імперського зла. Так і цього разу було підписано Меморандум про співпрацю між Житомирською ОВА та благодійним фондом BGV Геннадія Буткевича й передачу партії допомоги захисникам України.

Під час заходу, до якого долучились народні депутати, представники благодійного фонду, керівництво обласної військової адміністрації, були передані ключі від позашляховика начальнику відділу прикордонної служби. Поряд з прикордонниками ключі від транспортних засобів отримали й рятувальники, інші правоохоронці та військові.

Щиро вдячні всьому колективу Благодійного фонду BGV Геннадія Буткевича та місцевій громаді за допомогу й всебічну підтримку у цей нелегкий для України час.

Маємо спільну мету – Перемогти!

Разом до Перемоги!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси