(ВІДЕО) За висновками депутатів інспектування інженерного облаштування кордону з Росією: інтелектуальний кордон потрібний

НАЗАД
08 вересня 2016 15:19

Нещодавно група Народних депутатів України проінспектувала хід робіт щодо реалізації Плану з інженерного облаштування українсько-російського кордону. Сьогодні нардепи, які перебували в Харківській області з робочим візитом, дали прес-конференцію щодо резу

Нещодавно група Народних депутатів України проінспектувала хід робіт щодо реалізації Плану з інженерного облаштування українсько-російського кордону. Сьогодні нардепи, які перебували в Харківській області з робочим візитом, дали прес-конференцію щодо результатів перевірки.

Народні обранці ще раз підтвердили, що робота проводиться у правильному напрямку і є ефективною і саме зараз вкрай важливо продовжувати реалізацію інтелектуального кордону.

Також депутати наголосили, що маніпуляції, які створюються навколо цієї теми тільки дестабілізують ситуацію, а наклепи щодо Держприкордонслужби є надуманими та безпідставними.

Про результати інспектування детальніше можна ознайомитися на відео з брифінгу народних депутатів. (https://www.youtube.com/watch?v=GAvcgj8iMDo)

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси