За вихідні на кордоні затримували сигарети, які переміщували ящиками та ховали в автівках

НАЗАД
09 вересня 2013 14:08

Наш співвітчизник мав намір потрапити до сусідньої Румунії із двома пакунками сигарет. Інший українець приховав в переобладнаному паливному баку автомобіля «ГАЗ» 1974 року випуску 950 п

Місцевого жителя із сигаретами затримали прикордонники Мукачівського загону. Наш співвітчизник був без документів та мав намір потрапити до сусідньої Румунії із двома пакунками сигарет. Зупинили його на відстані 15 метрів від лінії державного кордону. Сигарети «Viceroy», «Тройка» та «Saint George» загальною кількістю 1 тисяча пачок доставлені до прикордонного підрозділу.

Ще майже 4 тисячі пачок тютюнових виробів затримали правоохоронці Чернівецьккого загону. За 80 метрів від кордону вони зупинили українця. Поряд з ним знаходилися 78 тисяч штук сигарет українського виробництва.

На Буковині в пункті пропуску «Порубне» прикордонники Чернівецького загону спільно з працівниками митниці знайшли чергові 4890 пачок сигарет. Їх приховав в своєму мікроавтобусі «Мерседес» громадянин Польщі, який виїжджав з України. Сигарети він заховав в подвійному днищі транспортного засобу.

Також тютюнові вироби в автівках знаходили прикордонники Мостиського прикордонного загону та працівники митниці. Так в пункті пропуску «Краківець» в бампері, під обшивкою салону та сидінь автомобіля «Фольксваген» виявили майже 4 тисячі пачок сигарет. Віз їх наш співвітчизник. Інший українець, який прямував через пункт пропуску «Шегині», приховав в переобладнаному паливному баку автомобіля «ГАЗ» 1974 року випуску 950 пачок сигарет. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси