За рішенням суду на Закарпатті було оштрафовано правопорушника та конфісковано гідрокостюм

НАЗАД
13 травня 2016 16:55

Як уже повідомлялося, на Закарпатті, в рамках посилення заходів по протидії переміщенню контрабандних товарів співробітники Державної прикордонної служби

Як уже повідомлялося, на Закарпатті, в рамках посилення заходів по протидії переміщенню контрабандних товарів співробітники Державної прикордонної служби України неодноразово затримували порушників, які для здійснення протиправної діяльності використовували спеціальні засоби, в тому числі гідрокостюми.

Завдяки вжитим організаційним і практичним заходам прикордонники з початку року виявили понад 35 осіб, які були затримані під час спроб переміщення сигарет з використанням гідрокостюмів.

Щодо даних затримань документи були передані компетентним органам.  В результаті розслідувань, 10 травня цього року рішенням суду одного з цих правопорушників було оштрафовано та конфісковано гідрокостюм як знаряддя вчинення правопорушення.

Нагадаємо¸ що правопорушника, громадянина України, затримали прикордонники відділу «Тячів» Мукачівського загону 27 квітня поточного року, коли він намагався перемісти до сусідньої Румунії тютюнові вироби.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси