За незаконну оборудку з ввезенням в Україну автомобіля українцю доведеться сплатити штраф у розмірі 500 тисяч гривень

НАЗАД
03 червня 2016 09:34

На Одещині прикордонники Білгород-Дністровського загону спільно з представниками фіскальної служби продовжують активно протидіяти контрабанді та іншим правопорушенням.  

На Одещині прикордонники Білгород-Дністровського загону спільно з представниками фіскальної служби продовжують активно протидіяти контрабанді та іншим правопорушенням. Одним з напрямків є й протидія незаконному ввезенню та використанню на території України автомобілів іноземної реєстрації. Завдяки кропіткій роботі оперативних співробітників прикордонного загону лише протягом 2015-2016 вдалось викрити ряд осіб, які організували канали незаконного ввезення до України більше 30 легковиків. Усю здобуту інформацію охоронці кордону передали працівникам фіскальної служби, завдяки чому до бюджету України вдалось повернули значну суму збитків, завданих діями організаторів даних незаконних каналів.

Один з таких фактів незаконного ввезення та використання автомобілів оперативні співробітники Білгород-Дністровського прикордонного загону викрили нещодавно.

Громадянин Республіки Молдова у серпні 2015 року ввіз в Україну автомобіль «Opel Vectra», що зареєстрований у Литві. Оформлення автівки іноземець здійснив в режимі «тимчасового ввезення до одного року». В подальшому вищевказаний автомобіль був незаконно переданий у особисте користування громадянину України – жителю м. Білгород-Дністровський.

Дії нашого співвітчизника містили ознаки порушення, пов’язані з ухиленням від сплати митних платежів, наразі на нього накладено штраф у розмірі  майже 500 тисяч гривень. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси