За незаконний пропуск онуки дід намагався дати хабара прикордонникам Котовського загону

НАЗАД
03 липня 2015 12:44

Учора в пункті пропуску «Гребеники» прикордонникам Котовського загону громадянин України запропонував хабар у розмірі 20 доларів США з

Учора в пункті пропуску «Гребеники» прикордонникам Котовського загону громадянин України запропонував хабар у розмірі 20 доларів США за пропуск дитини. Громадяни їхали автомобілем «Мерседес» молдавської реєстрації на в’їзд в Україну.

Під час здійснення прикордонного контролю прикордонним нарядом було встановлено, що дитина одного року прямує без відповідних документів для перетинання кордону, маючи лише свідоцтво про народження ПМР.

Прикордонник відмовився від отримання грошей та здійснив доповідь за командою.

Слідчим Великомихайлівського РВ УМВС України в Одеській області стосовно громадянина України складено документи за ст. 369 ККУ України.

Прикордонне відомство ще раз звертається до громадян, які будуть перетинати кордон, завчасно готувати документи для перетину кордону та повідомляємо, що детальну інформацію із зазначених питань можна отримати на офіційному веб-сайті Держприкордонслужби України (dpsu.gov.ua) або за телефоном служби «Довіра» (044) 527-63-63.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси