За минулу добу прикордонники виявили на державному кордоні понад 5 тисяч пачок сигарет

НАЗАД
09 травня 2016 12:57

Близько 3 тисяч пачок сигарет, які були приховані серед вантажу руди  виявили в залізничному пункті пропуску «Павлово» прикордонники Чопського загону спільно з представниками ф

Близько 3 тисяч пачок сигарет, які були приховані серед вантажу руди  виявили в залізничному пункті пропуску «Павлово» прикордонники Чопського загону спільно з представниками фіскальної служби. Під час перевірки вантажного потягу, який прямував до Словаччини оглядовою групою  в одному з напіввагонів було виявлено шість пакунків з контрабандними сигаретами  марок «Jing Ling» та «Red 821 Italian blend». Конфіскат вартістю близько 30 тисяч гривен передали до фіскальної служби.

Ще понад півтори тисячі пачок сигарет, які теж намагались доправити потягом затримали сьогодні вночі в залізничному пункті пропуску «Ягодин» прикордонники Луцького загону спільно з працівниками фіскальної служби. Пакунки з сигаретами намагались незаконно переправити до Польщі.

Також сьогодні вночі прикордонники Львівського та Чернівецького загонів зупинили двох громадян України, які приховали в конструктивних особливостях автомобілів понад 700 пачок сигарет. Так, в пункті пропуску «Рава-Руська» оглядова група виявила приховані під заднім сидінням і капотом автомобіля «Фіат» півтисячі пачок сигарет. Ще понад 200 пачок з тютюновими виробами прикордонники та працівники фіскальної служби виявили в пункті пропуску «Порубне» під час огляду автомобіля «Мерседес». Водій, громадянин України заховав сигарети в паливному баці та панелі приладів автівки.

Конфіскат передали до фіскальної служби.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси