За минулу добу прикордонники виявили в пунктах пропуску понад 4 тисячі пачок сигарет

НАЗАД
30 листопада 2016 12:48

Співробітники Держприкордонслужби продовжують виявляти сховки з тютюновими виробами в пунктах пропуску на всіх напрямках державного кордону України. За минулу добу прикордонники припинили 6 спроб переміщення тютюнових виробів загальною кількістю понад 4 т

Співробітники Держприкордонслужби продовжують виявляти сховки з тютюновими виробами в пунктах пропуску на всіх напрямках державного кордону України. За минулу добу прикордонники припинили 6 спроб переміщення тютюнових виробів загальною кількістю понад 4 тисячі пачок.

Під час перевірки в пункті пропуску «Ягодин» двох автомобілів «Опель» та «Форд» прикордонники Луцького загону виявили близько 400 пачок сигарет, які були заховані в багажнику та конструктивних особливостях.

Ще дві автівки, які прямували на виїзд з України прикордонники Львівського загону зупинили в пунктах пропуску «Рава-Руська» та «Устилуг». В ході проведення поглибленого огляду працівники пункту пропуску виявили сигарети в бампері вантажного автомобіля «Даф» та під обшивкою салону автомобіля «Фольксваген». Також в пункті пропуску «Тиса» прикордонники Чопського загону виявили у вантажівці понад 400 пачок з сигаретами, які були заховані в багажнику.

Як раніше повідомлялось, вчора  в пункті пропуску «Лужанка», що на кордоні з Угорщиною, прикордонники Мукачівського загону зупинили                29-річного українця, який мав намір перевезти автомобілем майже 3 тисячі пачок сигарет. Тютюнові вироби чоловік приховав в подвійному днищі транспортного засобу. Разом з контрафактом у українця  вилучили також і автівку.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси