За минулу добу прикордонники виявили на кордоні два травматичні пістолети, холодну зброю та понад 200 набоїв

НАЗАД
29 липня 2016 11:43

Учора в пункті пропуску «Бачівськ» прикордонники Сумського загону спільно з представниками митниці під час перевірки автомобіля «Toyota», яким виїжджав до Росії громадянин України виявили травматичний револьвер та набої до нього.

Учора в пункті пропуску «Бачівськ» прикордонники Сумського загону спільно з представниками митниці під час перевірки автомобіля «Toyota», яким виїжджав до Росії громадянин України виявили травматичний револьвер та набої до нього. Під час перевірки транспортного засобу спрацював  службовий собака Боні. Травматичний револьвер «SAFARI» та 29 набоїв до нього калібру 9 міліметрів працівники пункту пропуску знайшли  в підлокітнику між передніми сидіннями. Виявлену зброю та набої передали  працівниками митниці встановленим порядком.

У цьому ж пункті пропуску під час перевірки автомобіля «Chevrolet» російської реєстрації, на якому повертався до України наш співвітчизник прикордонники Сумського загону спільно з представниками митниці виявили ніж, який ймовірно відноситься до холодної зброї.  Ніж довжина леза якого склала біля 16 см знаходився в кишені водійських дверей автомобіля. Виявлений предмет, переміщення якого через кордон заборонено, вилучили встановленим порядком.

Ще понад 180 набоїв до травматичної зброї калібру 9 міліметрів, які громадянин Польщі мав намір перемістити через державний кордон виявили в пункті пропуску «Рава - Руська» прикордонники Львівського загону спільно з представниками фіскальної служби. Чоловік прямуючи до України заховав набої у багажному відділені автомобіля «Land Rover». По  факту виявлення було проінформовано працівників Національної поліції та передано для проведення експертизи.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси