За інформацією українських прикордонників у Голландії затримано велику партію кокаїну

НАЗАД
01 червня 2016 16:07

В ході оперативно-службової діяльності  оперативно-розшуковими підрозділам Державної прикордонної служби України вдалося отримати інформацію про

В ході оперативно-службової діяльності  оперативно-розшуковими підрозділам Державної прикордонної служби України вдалося отримати інформацію про існування наркотрафіку з Південної Америки до Західної Європи.

Прикордонникам навіть вдалося встановити ряд осіб, причетних до міжнародного злочинного угруповання, а також отримати достовірну інформацію про дату та спосіб відправки до Європи великої партії кокаїну (біля 160 кг) на судні «CAROLINA STAR» (прапор Ліберії).  

В рамках оперативної взаємодії із колегами із країн ЄС 26 травня прикордонники поінформували про дану поставку ЄВРОПОЛ. У подальшому, спільно з оперативними органами прикордонної варти Республіки Польща та Європолом була спланована та проведена спеціальна операція. У результаті якої 1 червня 2016 року  у порту міста Роттердам (Нідерланди) правоохоронцями під час огляду судна «CAROLINA STAR» виявлено та вилучено щонайменше 150 кг. кокаїну.

Тривають подальші спільні заходи, спрямовані на встановлення повного кола причетних осіб (у тому числі громадян України).

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси