За добу в аеропортах Київщини виявлено трьох осіб з підробленими документами

НАЗАД
17 липня 2015 09:50

Учора прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» затримали громадянина Грузії, який намагався перетнути кордон з підр

Учора прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» затримали громадянина Грузії, який намагався перетнути кордон з підробленим паспортом Польщі.

Так, близько 9 години ранку в залі «Відліт» аеропорту «Жуляни», під час оформлення пасажирів рейсу «Київ – Тбілісі», на паспортний контроль підійшов чоловік та надав для перевірки закордонний паспорт громадянина Польщі.

Як стало відомо пізніше, чоловік виявився 23-річним громадянином Грузії. Він повідомив, що підроблений документ він придбав в Грузії з метою безперешкодного вʼїзду в країни Європейського Союзу. Але вирішив використати його цього разу щоб уникнути адміністративної відповідальності за порушення термінів перебування в Україні, так як він знаходився в Україні без реєстрації більше дозволеного часу.

Щодо особи складено адміністративний протокол та передано матеріали справи до суду для прийняття правового рішення.

Крім того, сьогодні вночі, було виявлено двох осіб без громадянства, які прибули в «Бориспіль» із Кошиці та надали прикордонникам для перевірки підроблені румунські закордонні паспорти.

Найближчім часом осіб буде повернуто зворотнім рейсом.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси