За добу на кордоні з Румунією прикордонники Чернівецького загону затримали 14 ящиків сигарет

НАЗАД
12 листопада 2016 10:13

Співробітники Держприкордонслужби продовжують активні заходи направлені на протидію незаконному переміщенню контрабандних сигарет через кордон. Так, на Буковині протягом доби прикордонники у взаємодії з Нацполіцією завадили переміщенню в Румунію 14 ящиків

Співробітники Держприкордонслужби продовжують активні заходи направлені на протидію незаконному переміщенню контрабандних сигарет через кордон. Так, на Буковині протягом доби прикордонники у взаємодії з Нацполіцією завадили переміщенню в Румунію 14 ящиків сигарет.

9 ящиків з тютюновими виробами виявили прикордонники Чернівецького загону спільно з резервами, які прибули на ділянку для посилення. Інформацію про наміри порушників доправити в сусідню країну сигарети завчасно отримали оперативні співробітники прикордонного відомства. Їх переносили троє порушників, які зрозумівши, що їх наміри викриті покидали свої ноші та втекли з місця. Наразі їх особи встановлюються, а куриво буде передане представникам фіскальної служби.

Ще 5 ящиків з сигаретами, як вже повідомлялося, вчора вночі виявили прикордонники відділу «Селятин» спільно із працівниками Національної поліції. Вони були приховані за кілька сотень метрів від українсько-румунського кордону, а порушники очікували на вдалий момент, аби переправити їх в сусідню країну. Після перерахунку тютюнові вироби також будуть передані працівникам фіскальної служби. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси