За добу на кордоні прикордонники затримали 5 автомобілів, які прямували з порушеннями

НАЗАД
27 лютого 2017 10:47

П’ять автомобілів затримали на кордоні минулої доби співробітники Держприкордонслужби під час здійснення прикордонного контролю.

П’ять автомобілів затримали на кордоні минулої доби співробітники  Держприкордонслужби під час здійснення прикордонного контролю.

Один із транспортниих засобів, що був викрадений в Україні, прикордонники Луцького загону викрили у пункті пропуску «Ягодин» в результаті спрацювання бази даних Інтерполу. Наразі «Мерседес» 2002 року випуску передано співробітникам Любомльського відділу поліції в Волинській області.

Також прикордонники продовжують виявляти факти переміщення транспортних засобів через адмінмежу з недійсними або підробленими документами. Так, у контрольному пункті в’їзду-виїзду «Каланчак» прикордонники Херсонського загону виявили автомобіль «Фіат»  2012 року випуску. Його водій мав підроблене доручення на право керування цією іномаркою.

Крім того, у пункті пропуску «Катеринівка» при в`їзді із Росії українцем вантажним автомобілем «Вольво» прикордонники Сумського загону виявили часткове знищення номера рами причепа 2007 року випуску.  

А в пунктах пропуску «Шегині» та «Тимкове» прикордонники Мостиського та Подільського загону спинили «Фольксваген» і «Форд», якими керували українець та молдованин. Один із автомобілів був зі знищеним номера кузова, інший мав невідповідність номера кузова з даними, зазначеними в реєстраційних документах.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси