З вантажу пиломатеріалів дістали більше 1 мільйона штук сигарет

НАЗАД
22 листопада 2014 14:15

Як вже повідомляла Державна прикордонна служба України, на Закарпатті прикордонники, співробітники СБУ та митники виявили велику партію контрабандних сигарет. Загалом через кордон везли понад 50 тисяч пачо

Як вже повідомляла Державна прикордонна служба України, на Закарпатті прикордонники, співробітники СБУ та митники виявили велику партію контрабандних сигарет. Їх з України до Словаччини спробував перемістити громадянин Грузії, водій вантажного автомобіля «МАН».

Під час оформлення транспортного засобу в пункті пропуску «Ужгород» його направили на поглиблений огляд. У ході перевірки серед вантажу пиломатеріалів були виявлені спеціально підготовлені схованки, а саме вирізані ніші вздовж кожної дошки, які заповнили тютюновими виробами.

В даний час завершено підрахунок знайдених сигарет. Загалом через кордон везли сигарети «L&M», «Прима» та «Фэст» у кількості понад 50 тисяч пачок. Наразі окрім вилучених тютюнових виробів чоловік втратив і свій вантаж пиломатеріалів вартістю майже 90 тисяч гривень.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси