З турботою про найдорожче

НАЗАД
19 серпня 2023 17:04

Голова Державної прикордонної служби України Сергій Дейнеко провів зустріч з директоркою Фонду «Монастиря Санта Клари» сестрою Люсією Карам Паділья.

Дружні перемовини стали результатом успішної підготовки прикордонних медиків на базі польового шпиталю у Сарагосі (Іспанія) та постачання прикордонному відомству мобільного польового шпиталю ROLE 2+.

Очільник прикордонного відомства України щиро подякував сестрі Люсії та наголосив на важливості роботи кожного, хто долучився до цієї вкрай важливої справи.

До речі, напередодні зустрічі сестра Люсія відвідала з благочинною місією Одесу.

«Удари російських військ по цивільній інфраструктурі, результати яких я бачила на власні очі, ті жертви які несе Україна у цій страшній війні не залишають нам жодного сумніву у правильності підтримки України і прикордонного відомства зокрема на шляху цієї боротьби», – зауважила благодійниця під час зустрічі.

«Перспективою розвитку нашої співпраці може бути підготовка в Іспанії українських лікарів-реабілітологів, адже цей напрям роботи вже є вкрай необхідним і надалі його роль зростатиме», – наголосив Сергій Дейнеко.

Нагадаємо, що українські захисники проходять лікування і в Іспанії, тож під час візитів сестри Люсії в Україну вона щоразу супроводжує в іспанські госпіталі кількох поранених героїв.

Її невтомна праця доносить правду про війну в Україні до іспанського народу, тож релігійна громада і прості іспанці підтримують нашу країну у самовідданій боротьбі за вільний світ.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси