З тимчасово окупованої території Криму українець хотів перевезти за хабар автівку без доручення

НАЗАД
03 березня 2016 11:51

Учора в контрольному пункті «Чонгар» прикордонники Бердянського загону зафіксували спробу незаконного перевезення автомобіля на матери

Учора в контрольному пункті «Чонгар» прикордонники Бердянського загону зафіксували спробу незаконного перевезення автомобіля на материкову частину України. При цьому водій намагався вирішити питання, запропонувавши неправомірну вигоду.

Громадянин України, рухаючись з тимчасово окупованої території АР Крим на транспортному засобі «SKODA», вложив у паспорт 100 доларів США. У такий спосіб він хотів домовитися про безперешкодний пропуск автівки без доручення на право керування транспортним засобом. Прикордонний інспектор, якому пропонували кошти, відмовився і вжив заходів фіксації правопорушення.По даному факту було поінформовано співробітників Національної поліції.

Ще троє наших співвітчизників, через цей же контрольний пункт, намагались провезти транспортні засоби «NISSAN», «HYUNDAI» та «BMW» по незаконно виданих дорученнях на право керування автомобілями. Власників, на момент оформлення доручення, на материковій частині України не було. Незаконно видані документи вилучено співробітниками поліції.

По всім виявленим фактам незаконного переміщення транспортних засобів прикордонники направили матеріали для внесення інформації до ЄРДР.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси