З Польщі через «Краковець» везли арсенал зброї

НАЗАД
09 вересня 2013 14:07

Водій заперечив про перевезення будь-яких прихованих предметів, але у ході огляду було знайдено цілий арсенал зброї. Серед знахідок – 4 кинджали, 3 ножі, 1 шабля, 3 кортики та 32 штик-ножі.&n

В пункті пропуску «Краковець», що на кордоні з Польщею прикордонники Мостиського загону та працівники митниці виявили цілий арсенал зброї, яку спробували ввезти в Україну.

Охоронці кордону звернули увагу на транспортний засіб «ВАЗ» , який в’їжджав в Україну. Для проходження контролю водій обрав смугу руху «зелений коридор». Проте прикордонники ініціювали проведення поглибленого огляду, адже чоловік досить помітно хвилювався. Громадянин України заперечив про перевезення будь-яких  прихованих предметів, але у ході огляду в конструктивних порожнинах автомобіля було знайдено цілий арсенал зброї. Серед знахідок – 4 кинджали, 3 ножі, 1 шабля, 3 кортики та 32 штик-ножі різних форм та років випуску.

Наразі жителя міста Львова, який перевозив зброю, затримано. Про затримання поінформовано співробітників СБУ у Львівській області. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси