З початку року на лінії розмежування АТО прикордонники затримали товарів на понад 223 мільйони гривень

НАЗАД
07 липня 2015 12:36

Співробітники Державної прикордонної служби України продовжують комплекс заходів щодо незаконного переміщення товарів на підконтрольну бойовикам територію

Співробітники Державної прикордонної служби України продовжують комплекс заходів щодо незаконного переміщення товарів на підконтрольну бойовикам територію. 

Вздовж лінії розмежування співробітники Держприкордонслужби постійно  затримують автомобілі та потяги, якими порушники намагаються перевезти без належних документів, приховано або в об’їзд контрольних пунктів в`їзду-виїзду тисячі тонн товарів народного споживання, продуктів харчування, вугілля, горілчаних та тютюнових виробів, металу тощо.

Тільки з початку року підрозділами Державної прикордонної служби у взаємодії з правоохоронними та виконавчими органами було затримано понад 140 тисяч тонн продуктів харчування, в тому числі овочів та фруктів, майже 170 тисяч літрів горілчаних виробів та понад 31,5 тисяч пачок тютюнових виробів.

Крім того за незаконне переміщення було не пропущено більше 155 тисяч тонн будівельних матеріалів, майже 20 тисяч тонн металу і руди та понад 30 тисяч тонн вугілля.

 Загалом за 6 місяців цього року було припинено вивіз товарів на загальну суму понад 223 мільйони гривень.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси