З підробками та без документів затримали громадянин Білорусі, Молдови та Конго

НАЗАД
24 квiтня 2015 10:28

Учора прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» затримали громадянина Білорусії, який намагався використати при перетині державного кордону України підроблену посвідку

Учора прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» затримали громадянина Білорусії, який намагався використати при перетині державного кордону України підроблену посвідку на постійне проживання в Україні.

Так, під час оформлення пасажирів рейсу «Київ – Тбілісі»  на паспортний контроль 31-річний білорус пред’явив, окрім свого закордонного паспорта, підроблену посвідку на постійне проживання в Україні. Як пояснив хлопець, посвідку він придбав на території України за 200 доларів США з метою легалізації свого перебування в Україні.

В подальшому особу було передано представникам МВС з метою встановлення наявності підстав для притягнення іноземця до відповідальності за використання підроблених документів.

Також двох порушників з підробленим документом та без документів виявили  прикордонники учора на Одещині.

Молдованина, який ішов пішки  через пункт пропуску «Платонове» та самостійно переробив закордонний паспорт не пропустили   прикордонники Котовського загону. А дільничний інспектор Ізмаїльського загону на автовокзалі міста Ізмаїл, що за 2 км від кордону, виявив чоловіка без документів. Зі слів затриманого стало відомо, що  він прибув в Україну із Конго. Зараз проводяться фільтраційно-перевірочні заходи.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси