З Набатом на охорону державного кордону України

НАЗАД
13 червня 2024 14:08

Завдання розшукового собаки – взяти слід, розшукати та зупинити порушника державного кордону. Службовий пес Набат з цим справляється на відмінно.

Набат разом зі своїм господарем, кінологом Дмитром Локазюком, охороняють українсько-словацький кордон. Вони працюють у парі уже чотири роки. Цьому передував курс навчання у Кінологічному центрі ДПСУ. Після його завершення Дмитро з чотирилапим помічником вирушили у Чопський прикордонний загін.

«Набат – прекрасний друг і вірний напарник. За характером сангвінік, він врівноважений, слухається, швидко вчиться новому та з готовністю виконує команди. Не боїться гучних звуків, впевнено йде по сліду як у полі, так і лісом, з легкістю наздоганяє порушників кордону. Ще жодного разу не підвів», - розповідає кінолог.

На рахунку Набата майже два десятки затриманих правопорушників. Запорука успіху у роботі зі службовим собакою, вважає Дмитро, це набутий за тринадцять років служби досвід, та постійні, практично щоденні тренування.

Як заохочення Набат неодмінно отримує від господаря собачі ласощі. Улюблений м’ячик – це додатковий «бонус» після гарно виконаної роботи.

Хочеш стати кінологом, як Дмитро? Це цікава робота та новий досвід. Запрошуємо на посаду інспектора прикордонної служби – інструктора службового собаки. Ми шукаємо відповідальних, вмотивованих громадян, готових працювати з розшуковими та спеціальними собаками. Заповнюй анкету https://anketa-rec.dpsu.gov.ua/

Деталі – тут:

https://www.facebook.com/share/p/1B7RHb7A5v5NuCEB/

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси