З фронту у пологовий: зворушлива зустріч прикордонника з новонародженою донечкою

НАЗАД
17 сiчня 2024 10:09

Маленька Василинка у сім’ї військовослужбовців-прикордонників народилася на початку січня цього року. Чудову звістку про народження доньки її батько – Олег отримав, виконуючи бойові завдання.

Олег – прикордонник. Він у складі бойового підрозділу боронить країну на сході України. Проте, молодому татусеві випала нагода побачити свою маленьку крихітку якраз у день виписки з пологового.

Народження дитини – подія, яка розчулить навіть найсуворіших чоловіків. Крихітна дівчинка в сильних руках свого мужнього татуся – це мить, коли життя наповнюється новим змістом та найтеплішими почуттями.

Олег та Ірина родом з Вінниччини. Пара познайомилася під час війни.

Олег з першого дня повномасштабного вторгнення мобілізувався до лав Держприкордонслужби – у Могилів-Подільський прикордонний загін, а Ірина стала прикордонницею у 2018 році.

Повномасштабна війна Ірину спіткала на Луганщині, згодом вона була переведена у Могилів-Подільський прикордонний загін, де й зустріла свого майбутнього нареченого. Щасливі молодята, довго не вагаючись, одружилися. Втім вже незабаром голова новоствореної сім’ї вкотре вирушає у складі прикордонного підрозділу нищити ворогів на схід. Ірині лишається чекати і молитися за свого чоловіка та дбати про себе, адже родина чекала на поповнення.

«Батьківство – велике щастя, а діти – безцінний скарб. Народження донечки стало для мене найпотужнішим мотиватором залишатися сильним та захищати цей світ, в якому вона зможе рости щасливою», - ділиться татусь.

Попереду на закоханих чекають приємні повсякденні батьківські обов’язки. Тож вітаємо новоспечених батьків з народженням донечки та бажаємо їм терпіння, благополуччя, любові й миру, а дитині – щасливого життєвого шляху!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси