З Богом у серці, зі зброєю в руках!

НАЗАД
20 липня 2022 10:33

Отець Андрій родом з Рівненщини. З початком війни у 2014 році він активно допомагав військовим на фронті, займався волонтерською діяльністю та лікуванням поранених душ захисників.

У 2016 році капелан Андрій разом з побратимами побував майже в усіх гарячих точках на Сході України: Авдіївка, Зайцеве, Широкине та інші.

Багато бійців завдячують капелану за духовний та бойовий настрій, за  безумовну підтримку, яка врятувала не одне життя та сім’ю.

Трохи згодом отець Андрій продовжив свій духовно-бойовий шлях проповідуючи слово Боже у лавах Одеського прикордонного загону.

А з перших днів повномасштабного вторгнення він вирішив до свого церковного вбрання додати ще й обладунки воїна та разом зі своєю прикордонною родиною боронити країну від сатани на ім'я ₚосія. Від побратимів отримав позивний Падре, але капеланства так і не полишив, вправно поєднуючи дві справи.

Андрій для військовослужбовців справжній наставник, друг і побратим, який завжди дасть мудру пораду та словом Божим допомагає залишитись сильними та незламними.

 «Ми мусимо озброїтись міцною, непохитною вірою в Господа нашого Ісуса Христа заради перемоги над ворогом, припинення війни й повернення мирних часів.

Маймо надію на Боже милосердя і Його промисел, і Господь переможе за нас!» - говорить Падре.

 Віримо і творимо Перемогу разом!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси