Українсько-польський кордон перетнули 11 учасників «Забігу миру»

НАЗАД
27 березня 2015 14:26

Учора прикордонники Львівського загону у міжнародному автомобільному пункті пропуску «Грушів» оформили 11 учасників «Забігу

Учора прикордонники Львівського загону у міжнародному автомобільному пункті пропуску «Грушів» оформили 11 учасників «Забігу миру». Унікальний проект  «Забіг миру» організували громадські діячі спільно з марафонським клубом «Тарас Бульба» та Міжнародним благодійним фондом «Україно! Я за тебе!».

Нагадаємо, що «Забіг миру»  стартував 21 березня 2015 року на Майдані  Незалежності, в день підписання «Угоди про асоціацію між Україною та ЄС». Метою даного проекту є подяка жителям всіх країн Європи за підтримку України в її європейському виборі та проведення молитви за мир в Україні та світі. Окрім цього, під час відвідування учасники забігу планують передавати членам парламентів країн ЄС подяки за ратифікацію «Угоди про Асоціацію між Україною та ЄС».

В рамках цього проекту передбачається здійснити найдовший у світі забіг без зупинок - приблизно 18 тисяч кілометрів від Києва по 42 столицям Європи. Цей забіг буде зареєстрований в Книзі рекордів Гіннеса як найдовший безперервний забіг, здійснений групою людей.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси