Українські та російські прикордонники затримали «взуттєвих» контрабандистів

НАЗАД
19 квiтня 2013 10:55

 

Інформацію про можливе незаконне переміщення товарів через кордон прикордонники Харківського загону отримали заздалегідь. Тому прикордонні наряди посилили спеціальними засоб

 

Інформацію про можливе незаконне переміщення товарів через кордон прикордонники Харківського загону отримали заздалегідь. Тому прикордонні наряди посилили спеціальними засобами, в тому числі й приборами нічного бачення. І, як виявилося, недаремно.

У ніч проти неділі, на ділянці відділу «Вільхуватка» прикордонники помітили та невдовзі затримали 30-річного українця. Житель одного з прикордонних сіл намагався власноруч перенести через кордон майже 300 пар жіночого взуття, які він запакував у картоні ящики. 

Українські охоронці кордону відразу поінформували своїх російських колег, які за 25 метрів від лінії кордону на цьому напрямку затримали на автомобілі «УАЗ» 2 громадян Росії. Останні вщент запакували автівку коробками зі взуттям.

Наразі тривають відповідні адміністративно-процесуальні заходи щодо встановлення обставин правопорушення та оцінки затриманого товару.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси