Українські та російські прикордонники затримали два автомобілі з жіночим взуттям

НАЗАД
09 вересня 2013 14:14

Напередодні вихідних, у результаті спільних дій прикордонники України та Росії затримали два транспортні засоби завантажені жіночим взуттям. Порушники планували налагодити перевантаження товару через кордо

Напередодні вихідних, у результаті спільних дій прикордонники України та Росії затримали два транспортні засоби завантажені жіночим взуттям. Порушники планували налагодити перевантаження товару через кордон.

Так, російські прикордонники неподалік населеного пункту Донецьк зупинили «УАЗ», яким керував громадянин Росії. Автомобіль був завантажений жіночим взуттям. У ході зустрічі правоохоронці обох країн встановили, що товар через кордон переміщують шляхом перевантаження, оскільки правопорушникам заважають інженерні загородження на лінії держрубежу. Невдовзі на території України на околиці населеного пункту Малий Суходіл прикордонники відділу «Краснодон» в посадці затримали автомобіль марки «Нива» без державних номерів. За кермом автівки знаходився наш 19-річний співвітчизник. В транспортному засобі охоронці кордону виявили аналогічне жіноче взуття.

З пояснень молодика стало відомо, що його завданням було під’їжджати до кордону та перевантажувати товар в автомобіль, який знаходився на території Росії.

В даний час 64 коробки вантажу жіночого взуття передано в митницю, його вартість сягнула майже 45 тисяч гривень, а на затриманого очікує суд. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси