Українські та польські прикордонники завадили жителям Волині перемістити через кордон більше 8 тисяч пачок сигарет

НАЗАД
22 лютого 2016 12:24

Черговій спробі незаконного переміщення тютюнових виробів через кордон запобігли прикордонники України та Польщі у минулі вихідні.

 <

Черговій спробі незаконного переміщення тютюнових виробів через кордон запобігли прикордонники України та Польщі у минулі вихідні.

Не допустити переміщення контрабанди, яка була організована жителями Волині на ділянці відповідальності відділу «Висоцьк», українським та польським охоронцям кордону вдалося завдяки тісній взаємодії. 

Так, близько першої години ночі у результаті оперативного обміну інформацією між прикордонним підрозділом Республіки Польща та  Луцьким прикордонним загоном було викрито підготовку до незаконного переміщення товарів через Західний Буг за допомогою човна. При наближенні українських прикордонників правопорушники негайно почали знищувати речові докази своєї діяльності, підпаливши їх. Частина цигарок разом з гумовим човном згоріли, декілька ящиків курива вони викинули у річку, які згодом знесло течією, а ще частину польські та українські охоронці кордону виявили по обидва береги Західного Бугу в ході пошукових заходів.

Всього прикордонниками обох країн було виявлено понад 8 тисяч пачок сигарет марки «LD» з українськими акцизними марками.

Наразі тривають заходи щодо встановлення організаторів цієї діяльності та притягнення їх до відповідальності.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси