Українські та польські прикордонники в рамках міжнародної операції викрили канал транспортування викрадених автівок

НАЗАД
06 лютого 2016 07:48

Міжнародна співпраця правоохоронців дозволяє ефективно протидіяти злочинній діяльності на державному кордоні. Таку роботу співробітники Державної прикордо

Міжнародна співпраця правоохоронців дозволяє ефективно протидіяти злочинній діяльності на державному кордоні. Таку роботу співробітники Державної прикордонної служби України проводять у тісній взаємодії із підрозділами інших силових структур України, а також з відповідними правоохоронними органами суміжних країн. Постійний обмін інформацією дозволяє оперативно реагувати на ситуацію та досягати позитивних результатів. Прикладом взаємодії українських та польських прикордонників стало виявлення та затримання одного з організаторів каналу транспортування викрадених автівок у м. Варшава. 

Під час міжнародної операції на українсько-польському кордоні, у результаті отриманої від українських прикордонників оперативної інформації про одного з викрадачів автівок та за сумісництвом організатора каналу, польські колеги затримали в пункті пропуску «Медика» 42-річного громадянина Угорщини. На сьогоднішній день йому оголошено обвинувачення у викраденні трьох автомобілів «Toyota Land Cruiser» у м. Варшаві. Зараз він знаходиться під вартою.

Наразі Держприкордонслужба спільно із Департаментом карного розшуку Національної поліції та колегами з Прикордонної варти Республіки Польщі розпочала подальші оперативні заходи по виявленню та дискредитації каналів, якими переміщують викрадені автівки.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси