Українські та польські прикордонники спільно протистоятимуть викликам на кордоні

НАЗАД
09 вересня 2013 14:16

Днями в польському місті Сопот відбулася робоча зустріч експертів прикордонних відомств України та Польщі з питань протидії корупційним проявам. Під час зустрічі прикордонні експерти обговорили стан операт

Днями в польському місті Сопот відбулася робоча зустріч експертів прикордонних відомств України та Польщі з питань протидії корупційним проявам. Захід відбувся за участі начальника управління внутрішньої безпеки Адміністрації Державної прикордонної служби України полковника Вадима Слюсарєва та директор Бюро внутрішніх справ Прикордонної Варти Республіки Польща полковника Артура Міхаляка.

Під час зустрічі прикордонні експерти обговорили стан оперативної обстановки на спільному кордоні у цьому та минулому роках та підбили підсумки співробітництва з питань протидії корупційним проявам. Також у ході зустрічі охоронці кордону обох держав обмінялися поточною інформацією про стан криміногенної ситуації на ділянках спільного кордону з питань незаконної міграції, переміщення тютюнових виробів та викрадених автомобілів.

В процесі обговорення прикордонники України та Польщі позитивно оцінили стан співпраці, який відбувається останніми роками та відмітили її рівень ефективності. Примітно, що українські та польські правоохоронці наголосили на необхідності подальших кроків співпраці із зазначених питань та подальшому обміні інформацією про корупційні прояви персоналу прикордонних відомств. Крім цього охоронці кордону розглянули питання проведення спільних заходів та участі у міжнародних проектах.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси