Українські та молдовські прикордонники спільно затримали «учасників запливу» через річку Дністер

НАЗАД
14 вересня 2015 15:47

Учора прикордонний наряд відділу «Яськи» виявив на річці Дністер маломірний плавзасіб, який прямував до молдовського берега. У човні крім весляра знаходилось ще кілька осіб. Про порушни

Учора прикордонний наряд відділу «Яськи» виявив на річці Дністер маломірний плавзасіб, який прямував до молдовського берега. У човні крім весляра знаходилось ще кілька осіб. Про порушників прикордонники Білгород-Дністровського загону терміново повідомили молдовських колег.

Тому, коли невідомі, підпливши до протилежної сторони, почали висаджуватися на берег, їх вже очікували прикордонники суміжної країни. Виявилося, що до Молдови у такий спосіб поверталася  44-річна громадянка Республіки Молдови  з своїми двома малолітніми дітьми. Весляр, який доправляв їх на човні, помітивши молдовських прикордонників, намагався втекти. Проте і йому не пощастило, адже військовослужбовці відділу «Яськи» Білгород-Дністровського загону, організувавши засідку, затримали його на українській території. Порушником виявився 36-річний громадянин України. 

Із пояснень затриманого встановлено, що громадянин спільно із  знайомою  жінкою та двома її дітьми перепливав річку на маломірному плавзасобі типу «Каюк», щоб погостювати разом  з ними на території Молдови.

Наразі нашого співвітчизника притягнуто до адміністративної відповідальності за ст.202, 204-1 ч.1 КУпАП.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси