Українські та білоруські прикордонні експерти провели робочу зустріч

НАЗАД
08 серпня 2015 14:12

У пункті пропуску «Нові Яриловичі», що в Чернігівській області відбулася робоча зустріч експертів прикордонних відомств України та Республіки Білорусь. Під час заходу учасники обговорил

У пункті пропуску «Нові Яриловичі», що в Чернігівській області відбулася робоча зустріч експертів прикордонних відомств України та Республіки Білорусь. Під час заходу учасники обговорили низку питань стосовно взаємодії підрозділів прикордонного контролю в поточному році, спираючись на вже досягнуті домовленості та план співробітництва між Держприкордонслужбою України та Державним прикордонним комітетом Білорусі. Зокрема, піднімалися питання обміну інформацією за результатами оперативно-службової діяльності, пропуску через спільний кордон осіб та транспортних засобів, ритмічності роботи пунктів пропуску тощо.

На робочій зустрічі у «Нових Яриловичах» українську сторону представляв начальник управління прикордонного контролю Адміністрації Служби полковник Юрій Лисюк. Від білоруської сторони на захід прибув начальник управління прикордонного контролю Держприкордонкомітету наших північних сусідів полковник Олег Ляшук.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси