Українські і румунські прикордонники спільно запобігли незаконному переправленню тютюнових виробів

НАЗАД
17 березня 2016 20:00

Прикордонники Чернівецького загону в рамках взаємодії  з румунськими колегами  припинили  спробу  переміщення тютюнових виробів

Прикордонники Чернівецького загону в рамках взаємодії  з румунськими колегами  припинили  спробу  переміщення тютюнових виробів.  Так,  сьогодні  під час несення служби  наряд відділу прикордонної служби «Черепківка» побачив із спостережної вежі, як до загороджувального паркану на великій швидкості під'їхав автомобіль підвищеної прохідності. Водій не зупиняючись збив загородження та прослідував на автомобілі в бік Румунії. Прикордонники відразу повідомили румунських колег про порушника.  В результаті проведених  заходів на вказаному напрямку румунськими прикордонниками був виявлений зазначений автомобіль. Транспортний засіб був «запакований»  коробками з тютюновими виробами. Водія на місці знайдено не було. Наразі проводяться подальші пошукові заходи.

Варто зазначити, що за добу це вже друга  невдала спроба контрабандистів переправити вантажі незаконним способом. Як раніше повідомлялось, вчора ввечері прикордонниками Чернівецького загону на ділянці відділу «Красноїльськ»  була припинена спробу прориву позашляховика, який теж на великій швидкості пошкодив інженерні загородження.

Завдяки тісній взаємодії із іншими правоохоронними органами та прикордонниками країн ЄС, що межують з Україною,  Державна прикордонна служба України  продовжує активно боротись з протиправною діяльністю на кордоні.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси