Українські і польські прикордонники спільно ліквідували канал незаконного переправлення осіб до країн ЄС

НАЗАД
21 лютого 2016 09:46

Державна прикордонна служба України продовжує розвивати потенціал спільної із європейськими колегами охорони кордону

Державна прикордонна служба України продовжує розвивати потенціал спільної із європейськими колегами охорони кордону. Це суттєво підвищує ефективність протидії транскордонній злочинній діяльності. 

Черговим підтвердженням високого рівня взаємодії між українськими та польськими прикордонниками стала ліквідація каналу незаконного переправлення громадянин Туреччини до країн ЄС за підробленими шенгенськими візами.

Фінальна стадія операція проходить 19-20 лютого по обидва боки кордону. Однак цьому передувала копітка робота по вивченню маршрутів руху порушників та встановленню організаторів каналу як з українського, так і з польського боку.

Одну з груп українські прикордонники відстежили ще кілька днів тому. Двох громадян Туреччини, які офіційно заїхали до України ще 16-го лютого за діючими паспортами, але при цьому із підробленими шенгенськими візами, 19-го лютого українські прикордонники затримали у потязі під час перетину кордону до Польщі.

Крім цього українські прикордонники встановили, що до перетину кордону до Польщі готується ще кілька груп. Усю цю інформацію вони передали польським колегам.

Наразі оперативні заходи тривають по обидва боки кордону.  

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси