Українка з малолітньою дитиною двічі намагалась потрапити до Криму за фальшивими документами

НАЗАД
09 вересня 2015 11:19

Учора прикордонникам Бердянського та Херсонського загонів довелося двічі не пропустити до Криму українку з малолітньою дитиною.У контрольний пункт в’їзду/виїзду  «Чонгар&ra

Учора прикордонникам Бердянського та Херсонського загонів довелося двічі не пропустити до Криму українку з малолітньою дитиною.

У контрольний пункт в’їзду/виїзду  «Чонгар» на виїзд з материкової частини України до АР Крим наша співвітчизниця прибула учора вдень. Жінка прямувала на легковому автомобілі  «БМВ»   з малолітньою дитиною 2011 року народження. Під час перевірки документів прикордонники встановили, що  доручення на вивіз дитини, видане з порушенням встановлених правил. Адже батько дитини, на момент видачі доручення, знаходився за кордоном.  

 Вже пізно ввечері  у контрольному пункті   «Чаплинка» прикордонники Херсонського загону знову виявили порушницю з малолітньою дитиною, з якою вона намагалася виїхати вдень через пункт контролю  «Чонгар».  Проте обманути прикордонників жінці знову не вдалося.

Для прийняття правового рішення  громадянку  передали співробітникам Каланчацького РВ УМВС України в Херсонській області.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси