Українка видавала дівчинку за хлопчика та намагалась незаконно перевезти її через кордон

НАЗАД
19 квiтня 2013 10:55

За документами, які громадянка України надала на паспортний контроль, вона супроводжувала малолітню дитину. В свідоцтві про народження було вказано, що це

Вчора на кордоні з Росією в пункті пропуску «Миколаївка», що в Чернігівській області співробітники Держприкордонслужби завадили українці ромської національності незаконно ввезти новонароджену дитину.

Жінка поверталася в Україну автомобілем «Мерседес-Спринтер». За документами, які громадянка України надала на паспортний контроль, вона супроводжувала малолітню дитину. В свідоцтві про народження було вказано, що це 2-місячний хлопчик. Проте поведінка пасажирки та нестандартна ситуація щодо супроводження неповнолітнього викликали у інспектора прикордонної служби певні підозри. Зі слів жінки стало відомо, що батьки дитини начебто виїхали з України потягом до Москви на заробітки. Однак прикордонники з'ясували зовсім інше – ніхто з них державний кордон не перетинав. Далі стали відомі й інші цікаві факти, а саме те, що дана за свідоцтвом дитина знаходиться на стаціонарному лікуванні в одній з лікарень Закарпатської області. Для огляду стану дитини в пункт пропуску викликали лікарів з Семенівської центральної районної лікарні. Медичні працівники встановили, що стан здоров’я дитини задовільний, проте вона є не хлопчиком, а дівчинкою. Про дану ситуацію прикордонники відразу повідомили співробітників СБУ, оскільки 42-річна українка незаконно переправляла через кордон дівчинку та використовувала при цьому чуже свідоцтво про народження.

Наразі триває розслідування та встановлюється з якою метою жінка везла неповнолітню та де придбала документи.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси