Українка незаконно пробиралася до Італії з 10-річним сином

НАЗАД
05 квiтня 2013 11:47

 

Сьогодні вночі  на пішому переході пункту пропуску «Шегені» прикордонники Львівського загону зупинили для перевірки 31-річну громадянку України.

 

Сьогодні вночі  на пішому переході пункту пропуску «Шегені» прикордонники Мостиського загону зупинили для перевірки 31-річну громадянку України. Жінка намагалась перетнути кордон зі своїм сином  2003 року народження.   

На паспортний контроль українка  подала нотаріально посвідчену заяву від батька, яка була видана за межами України.  Проте в ході проведення перевірочних заходів прикордонники встановили, що батько дитини на момент видачі нотаріальної згоди за кордоном не перебував і знаходиться в Україні.  Згодом жінка зізналася, що чоловік  вже тривалий час з сім’єю не проживає, і де він зараз знаходиться  їй не відомо.  Також жінка розповіла, що начебто хотіла поїхати з сином в Італію, де має дозвіл на постійне місце проживання. Про даний факт прикордонники поінформували представників МВС.

Варто відмітити, що прикордонники Мостиського загону  в цьому році   вже вдруге виявили  підроблену  нотаріально посвідчену згоду одного з батьків. Як повідомлялось раніше, в пункті пропуску «Краківець» 22 березня прикордонники затримали громадянина України. Чоловік віз своїх дітей на відпочинок за кордон по підробленим документам.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси