Українка несла до Росії ювелірні вироби зі срібла майже на 300 тисяч гривень

НАЗАД
07 лютого 2016 12:29

Сьогодні вночі співробітники відділу прикордонної служби «Тополі» Харківського загону зупинили громадянку України, яка пішки перетинала державний кордон в пункті пропуску «Піс

Сьогодні вночі співробітники відділу прикордонної служби «Тополі» Харківського загону зупинили громадянку України, яка пішки перетинала державний кордон в пункті пропуску «Піски» та намагалась приховано перемістити до Росії велику кількість ювелірних виробів зі срібла.

Під час перетину кордону на громадянку України спрацював металошукач. Прикордонно-митна оглядова група з’ясувала, що жінка несла в сумці обручки, браслети, підвіски, сережки, хрестики різної форми та розмірів  26 найменувань, попередньо зі срібла.

З пояснень затриманої стало відомо, що ювелірні вироби вона несла з України з метою реалізації у сусідній країні, а щоб краще продати товар, замовила у друкарській майстерні ярлики ювелірного російського заводу. Товар у 28-річної жительки  м. Запоріжжя вилучено встановленим порядком, про що складено протокол.  Попередня сума оцінки склала близько 300 тисяч гривень.  

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси