Українець віз з Росії чимало мобільних телефонів, сім-карток та маскувальних халатів

НАЗАД
15 липня 2015 10:12

Вчора в міжнародному автомобільному пункті пропуску «Просяне», що на Луганщині прикордонний наряд виявив особу, яка може бути причетна

Вчора в міжнародному автомобільному пункті пропуску «Просяне», що на Луганщині прикордонний наряд виявив особу, яка може бути причетна до сепаратизму.

Наш співвітчизник прямував в Україну рейсовим автобусом «Москва-Лисичанськ». Під час здійснення контролю громадянин відчутно хвилювався та плутався у відповідях, тому було прийнято рішення провести заходи з поглибленої перевірки. Як результат, в його особистих речах було знайдено 15 мобільних телефонів бувших у вжитку (різних марок), 1 планшет, 67 сім-карток різних російських операторів, 4 маскувальних халати та 3 тактичних ліхтарі. Пояснити з якою метою він віз їх в Україну та де придбав чоловік не зміг, крім того він постійно ухилявся від запитань, намагаючись перевести розмову на інше.

Наразі чоловіка затримано та передано співробітникам МВС для встановлення його можливої причетності до діяльності незаконних збройних формувань.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси