Українець та білорус прикріпили наркотики до тіла

НАЗАД
19 березня 2013 12:12

 

Прикордонники Чернігівського загону спільно з митниками затримали у пункті пропуску «Нові Яриловичі» громадянина Білорусі. Він їхав в Україну учора вран

 

Прикордонники Чернігівського загону спільно з митниками затримали у пункті пропуску «Нові Яриловичі» громадянина Білорусі. Він їхав в Україну учора вранці автомобілем «Опель». Під час перевірки на чоловіка спрацював службовий собака. З’ясувалося, що до тіла він прив’язав пакет з 14 грамами  марихуани.

 Ще двох громадян України, які намагались перетнути кордон з наркотичними засобами, затримали прикордонники та митники на Харківщині. Шприц з понад 12 грамами речовини темно-коричневого кольору виявили у пункті пропуску «Гоптівка». Українець приховав його у салоні автомобіля «ВАЗ», за кермом якого він був.

А у пункті пропуску «Козача Лопань» в одного із пасажирів поїзда «Маріуполь-Москва» прикордонно-митна оглядова група виявила 16 грамів речовини рослинного походження. Пакет з речовиною, скоріш за все марихуаною, українець також прикріпив до свого тіла.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси