Українець розфасував в «Ауді» маленькими партіями понад 2 кілограми бурштину

НАЗАД
16 березня 2015 11:11

Понад два кілограми необробленого бурштину виявили учора вранці прикордонники Львівського загону спільно з представниками митниці. Громадянин України прямував до Польщі автомобілем «Ауді&raqu

Понад два кілограми необробленого бурштину виявили учора вранці прикордонники Львівського загону спільно з представниками митниці.

Громадянин України прямував до Польщі автомобілем «Ауді» через пункт пропуску «Рава-Руська». Щоб провезти непомітно каміння, чоловік розфасував його маленькими партіями у відділення для рукавичок, у сумку серед речей та в салон авто. Всього працівники пункту пропуску виявили та вилучили близько 2,3 кілограма каміння, схожого на бурштин. Товар вилучено та передано на експертизу. На порушника складено адмінпротокол.

Загалом протягом останнього періоду співробітники Держприкордонслужби у взаємодії з правоохоронними органами запобігли 16 спробам вивезення бурштину загальною вагою майже 300 кг. Найбільші партії «сонячного каміння» виявлені в пункті пропуску «Рава-Руська» та аеропортах «Бориспіль», «Жуляни» і «Львів». Так, 22 лютого в аеропорту Львова було затримано 3 осіб з 75 кг бурштину вартістю понад 2,5 мільйона гривень.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси