Українець приховав в автівці близько 850 тисяч гривень

НАЗАД
21 лютого 2016 12:44

Значну кількість валюти затримали сьогодні вночі в пункті пропуску «Чугунівка» прикордонники Харківського загону спільно з представниками СБУ та фіскальної служби

Значну кількість валюти затримали сьогодні вночі в пункті пропуску «Чугунівка» прикордонники Харківського загону спільно з представниками СБУ та фіскальної служби.

Прямуючи в Україну автомобілем «Фольксваген», водій громадянин України приховав близько 850 тисяч гривень. За заздалегідь отриманою  інформацією від представників СБУ про можливий ввіз коштів, спільною міжвідомчою групою транспортний засіб було виведено з загального потоку та ретельно доглянуто. Приховану валюту житель Луганської області заховав в конструктивних особливостях, салоні та панелі приладів автомобіля. З пояснень затриманого стало відомо, що гроші та автівку він намагався перемістити через кордон за винагороду.

Виявлені гроші та транспортний засіб  передано представникам фіскальної служби, а відносно затриманого складено документи адміністративного провадження.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси