Українець приховав пакунок з наркотиками у спідній білизні

НАЗАД
16 квiтня 2016 13:07

Громадянина України, який перевозив пакунок з наркотичною речовиною затримали вчора в пункті пропуску «Гоптівка» прикордонники Харківського загону спільно з співробітниками фіскальної с

Громадянина України, який перевозив пакунок з наркотичною речовиною затримали вчора в пункті пропуску «Гоптівка» прикордонники Харківського загону спільно з співробітниками фіскальної служби.

Під час прикордонно – митного оформлення рейсового автобусу «Мерседес» який прямував до Росії, на одного з пасажирів спрацював службовий собака «Жорік», який натренований на пошук наркотичних засобів. В ході подальшої перевірки під одягом у спідній білизні мешканця Запоріжжя, було виявлено поліетиленовий пакунок вагою близько 20 грамів з наркотичною речовиною рослинного походження, попередньо коноплею. Товар вилучено та встановленим порядком передано на експертизу, на порушника складено протокол адмінправопорушення.

Протягом тижня це вже третій випадок виявлення наркотичних речовин в пункті пропуску «Гоптівка» за допомогою службових собак.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси