Українець приховав мобільні телефони та сигарети під капотом автомобіля

НАЗАД
14 лютого 2016 11:12

Приховані  мобільні телефони «Iphone 6s» та понад 900 пачок сигарет виявили на контрольному пункті в'їзду виїзду «Гнутове» прикордонники спільно з п

Приховані  мобільні телефони «Iphone 6s» та понад 900 пачок сигарет виявили на контрольному пункті в'їзду виїзду «Гнутове» прикордонники спільно з представниками фіскальної служби. Під час перевірки автомобіля «Шкода», який прямував до неконтрольованої території оглядової групою під капотом було виявлено сигарети марок "Парламент", "Мальборо", "Вінстон" та "Ротманс", а також 4 мобільні телефони «Iphone 6s». Зі слів водія, 34 річного громадянина України мобільні телефони він віз дружині, а партію цигарок друзям. За попередньою оцінкою сума виявленого склала понад 100 тисяч гривень. Виявлений конфіскат передали представникам фіскальної служби.

Згодом під час перевірки автомобіля «Кіа», який теж прямував через контрольний пункт «Гнутове» прикордонники та представники фіскальної служби виявили косметичні засоби та аксесуари для мобільних телефонів.

Виявлені товари вартістю близько 15 тисяч гривень чоловік приховав серед речей. Під час проведення співбесіди,  водій повідомив, що дані товари йому не належать. Його нібито попросили перевезти через лінію розмежування на непідконтрольну територію. Відносно чоловіка складені відповідні документи.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси