Українець повертався з Росії автомобілем, приховавши в ньому бойову гранату та набої

НАЗАД
23 листопада 2015 11:20

Учора в пункті пропуску «Юнаківка» під час проведення прикордонно-митного оформлення автомобіля «Toyota», яким повертався з

Учора в пункті пропуску «Юнаківка» під час проведення прикордонно-митного оформлення автомобіля «Toyota», яким повертався з Росії наш співвітчизник, було виявлено боєприпаси.

На початку перевірки на авто спрацювала службова собака Герда. В подальшому прикордонники Сумського загону та митники виявили під переднім пасажирським сидінням ручну осколкову гранату Ф-1 без запалу, а під заднім пасажирським сидінням два патрони калібру 5,45 мм та один патрон калібру 7,62 мм.

Наразі виявлені боєприпаси вилучені. До Головного управління Національної поліції в Сумській області направлено повідомлення про протиправні дії, що містить ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ст. 201 (контрабанда) та ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Всього з початку року на ділянці відповідальності Сумського загону охоронцями кордону виявлено та вилучено 13 одиниць зброї та 1705 штук боєприпасів.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси