Українець повертався додому з 11 пістолетами, які приховав у спеціальних сховках

НАЗАД
27 березня 2013 12:09

Сьогодні вночі співробітники Держприкордонслужби завадили українцю перевезти через українсько-польський кордон 11 пістолетів. Чоловік приховав їх у спеціа

Сьогодні вночі співробітники Держприкордонслужби завадили українцю перевезти через українсько-польський кордон 11 пістолетів. Чоловік приховав їх у спеціально обладнаних сховках свого «Фольксваген Кадді».

Громадянин України повертався додому через пункт пропуску «Краківець», що у Львівській області. Для проходження контролю він обрав смугу руху «зелений коридор», тим самим демонструючи, що не має заборонених для перевезення предметів. Проте у ході контролю в інспектора прикордонної служби виникли певні сумніви щодо «щирості» нашого співвітчизника. Саме тому прикордонники ініціювали поглиблений огляд автівки, до якого залучилася спеціальна оглядова група від Мостиського прикордонного загону, яка працювала в пункті пропуску, та працівники митниці. Транспортний засіб вивели з загального потоку та направили на оглядовий майданчик. Під час перевірки на автівку миттєво зреагувала службова собака. Як з'ясувалося, в ній знаходилися два спеціально обладнані сховки у нижніх частинах задніх пасажирських сидінь. В них житель Чернівецької області приховав 11 пістолетів марок «WALTER P 22», «BALLESTER-MOLINA», «GLOK 19», «GLOK 17», «HKP 30», «USP», а також 20 обойм до пістолетів різного типу, дерев’яну кобуру до пістолету «Маузер», пластмасові шомполи, футляри для зберігання пістолетів тощо.

По даному факту поінформовано співробітників  УСБУ  у Львівській області. Наразі пістолети вилучено та буде проведена їх експертиза.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси