Українець перевозив до Польщі 2 тисячі пачок курива у тайниках авто

НАЗАД
30 грудня 2015 11:37

Сьогодні вночі прикордонники Мостиського загону разом з працівниками митниці завадили переміщенню через державний кордон України майже 2 тисяч пачок сигар

Сьогодні вночі прикордонники Мостиського загону разом з працівниками митниці завадили переміщенню через державний кордон України майже 2 тисяч пачок сигарет.

Після опівночі, в пункт пропуску «Шегині», що на українсько-польському кордоні, для оформлення на виїзд з України по смузі руху «зелений коридор» прибув автомобіль марки «Ауді» під керуванням 30-річного жителя Тернопільщини. Ймовірно розраховуючи на менш прискіпливу увагу прикордонників через передсвяткові накопичення на кордоні, чоловік спробував перевезти до сусідньої Польщі чимало тютюнових виробів. Однак працівники пункту пропуску в автівці українця, а саме в конструктивному заглибленні під заднім сидінням, у паливному баку та сховку між салоном та багажним відділенням виявили близько 2 тисяч пачок сигарет марки «LM» та «NZ Slim». Окрім вилучення сигарет та штрафу чоловік позбувся ще й автомобіля, як засобу переміщення контрабанди.

Всього протягом 2015 року прикордонники Мостиського загону у взаємодії з працівниками митниці в пунктах пропуску через кордон у 182 випадках завадили переміщенню до Республіки Польща понад 140 тисяч пачок сигарет  на загальну суму оцінки понад 1 мільйон 250 тисяч гривень.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси