Українець переправляв із Росії росіянина та латвійця, якому заборонено в’їзд в Україну на 3 роки

НАЗАД
08 травня 2014 17:01

Сьогодні, о 13-й годині прикордонний наряд Луганського загону затримав у населеному пункті Мілове  трьох порушників кордону. Один з них, уродженець Риги, на прізвисько «Беня-Антимайдан&a

Сьогодні, о 13-й годині  прикордонний наряд Луганського загону затримав у населеному пункті Мілове  трьох порушників кордону.

Троє чоловіків, які намагалися пробратися до України, оминаючи  пункт пропуску,  виявилися громадянами України, Росії та Латвії.

При огляді у них виявлено відео- та фотоапаратуру, карту Луганської області, перепустки «Народне ополчення Донбасу», камуфльований одяг. У ході перевірочних заходів виявилося, що темношкірому латвійцю ще місяць тому заборонили в’їзд в нашу країну терміном на 3 роки. Уродженець Риги, на прізвисько «Беня-Антимайдан», брав участь у силовому протистоянні з українськими військовими в Криму. Крім того, громадянин України  розповів, що 29 квітня виїхав до Російської Федерації з подальшою метою перевести через кордон росіянина та латвійця. Також на знайдених фотографіях видно як наш співвітчизник позує  зі зброєю, в тому числі з РПГ-7, на барикадах Слов’янська та Краматорська.  Зараз із затриманими проводяться додаткові перевірочні заходи.

Зауважимо, що порушники, очевидно, сподівалися на близькість до кордону українського населеного пункту, щоб непомітно потрапити на територію України. Однак їхній задум не вдався, так як прикордонники  уважно слідкують за даною ділянкою держрубежу. І зважаючи на нещодавні повідомлення, що нібито через  населений пункт Мілове можна легко потрапити в Україну і ця ділянка є надто відкритою для порушників, можна твердо запевнити, що це не так. У Державної прикордонної служби є достатньо сил та засобів для здійснення охорони державного кордону. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси