Українець намагався за 100 доларів США потрапити до Криму

НАЗАД
05 вересня 2015 12:08

Учора прикордонники Херсонського загону у контрольному пункті в'їзду/виїзду, що на адміністративній межі між Херсонською областю та тимчасово окупованою територією АР Крим, зафіксували факт спроби

Учора прикордонники Херсонського загону у контрольному пункті в'їзду/виїзду, що на адміністративній межі між Херсонською областю та тимчасово окупованою територією АР Крим, зафіксували факт спроби дачі неправомірної вигоди.

У контрольному пункті в'їзду/виїзду «Чаплинка» громадянин України намагався дати неправомірну вигоду прикордонникам у розмірі 100 доларів США за безперешкодний перетин адміністративної межі.

По даному випадку прикордонники проінформували співробітників Каланчацького РВ УМВС України в Херсонській області про ознаки злочину, передбаченого ст.369 КК України (давання неправомірної вигоди).

Нагадаємо, що у прикордонному відомстві боротьба щодо протидії корупції серед персоналу триває. Тому, з метою мотивації персоналу, який відмовився від отримання неправомірної вигоди та участі у протиправній діяльності, здійснюється заохочення  у вигляді подяк, грамот, зняття раніше накладених стягнень та грошової премії, яка в середньому складає близько 2 тисяч гривень. На сьогодні за відмову від неправомірної винагороди вже заохочено понад 60 військовослужбовців Державної прикордонної служби України. 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси